18
SEPTEMBER

ART JOURNAL
CLASS

Tijdens deze workshop duik je naar de rust in jezelf via de meditatieve aard van het intuïtief werken aan een pagina in je Art Journal. Maar misschien wil je heel andere zaken ontwikkelen die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken? Een workshop die volledig gewijd is aan jou, omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen die jou zal inspireren. 

LEES VERDER

Beleef de herfst

Beleef de herfst in de pure samenwerking tussen Madeleine van den Hoek en Rineke Vierhoven die samen met jou de natuur beleven. 

Madeleine vertelt deze dag over de kruiden van de herfst waar haar hart sneller van gaat kloppen. Mogelijk zoeken we die in de natuur van landgoed Rheebruggen op. De helende en voedende werking van planten helpt je met het op intuïtieve wijze maken van een eigen product gemaakt van herfstkruiden (of iets anders natuurlijk) 

Rineke Vierhoven verzorgd een yogales. Deze les is bedoeld om je lichamelijk en geestelijk voor te bereiden op het seizoen waarin de dagen merkbaar korter, kouder, natter en winderiger worden.  Wil ook jij deze herfst bewust beleven? En je te voeden voor de winter en het jaar los te laten? Doe dan mee met deze bijzondere Puretreat. Bij goed weer, waarop we toch hopen, vindt deze les buiten plaats.

Agenda retreat

Geen evenementen

Deelnemen aan de retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Februari 2023
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28