18
SEPTEMBER

ART JOURNAL
CLASS

Tijdens deze workshop duik je naar de rust in jezelf via de meditatieve aard van het intuïtief werken aan een pagina in je Art Journal. Maar misschien wil je heel andere zaken ontwikkelen die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken? Een workshop die volledig gewijd is aan jou, omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen die jou zal inspireren. 

LEES VERDER

9
OKTOBER

PURETREAT
HEVIGE HERFST
YIN YOGA

Deze workshop is bedoeld om je lichamelijk en geestelijk voor te bereiden op het seizoen waarin de dagen merkbaar korter, kouder, natter en winderiger worden.  Wil ook jij deze herfst bewust beleven? En je te voeden voor de winter en het jaar los te laten? Deze Yin Yogales met het herfst-thema staat in het teken van van de Long- en Dikke darmmeridiaan en het element Metaal.

LEES VERDER

 

 

Privé Puretreat

Puretreats kun je ook individueel in een privé retreat ondergaan op de door jou gewenste datum. Of met  een kleine groep vriend(inn)en. Wellicht heb je specifieke wensen die wij in overleg in het programma op kunnen nemen. Stuur je wensen naar ons via de onderstaande link om jouw unieke eendaagse Puretreat aan te vragen!

Privé retreat aanvragen

Natuurlijk in verbinding met het Hart

YogaworkshopNatuurwandeling, HartFocus, het Helende Verhaal en Mindfulness in combinatie met yoga-oefeningen; je ervaart het allemaal tijdens deze Hartverwarmende Puretreat. Het is de voorbereiding voor het maken van je eigen Hartendoosje in een inspirerende creatieve sessie.

Na deze op persoonlijke ontwikkeling gerichte Puretreat kijk je in het dagelijkse leven op een andere manier naar je Hart. Met het toepassen van de diverse technieken leer je hoe je door een liefdevolle blik vanuit je Hart met meer evenwicht door het leven kan gaan.

Dit evenwicht bereik je door het nemen van evenwichtige besluiten die ook met je Hart genomen worden. Door het beter kunnen luisteren naar jezelf zorg je beter voor jezelf en anderen. Want je gaat ook met een meer liefdevolle blik naar anderen kijken. Het directe gevolg waar iedereen in onze hectische maatschappij baat bij lijkt te hebben: minder stress en stressgerelateerde klachten.

Met het Hart in een Hoofd-rol

Wanneer je bang bent , zenuwachtig of gefrustreerd is je Hartritme onregelmatig. Tijdens de Puretreat stuur je het hart naar een ander patroon. Zodat je merkt dat je vertrouwd wordt, of gewaardeerd, net zoals wanneer je leuke dingen doet en daarvan geniet. Het Hartritme heeft op dat moment een patroon dat regelmatig is. De wetenschap noemt dit hartcoherentie. Je bent lichamelijk in balans: alles is beter op elkaar afgestemd. Uit onderzoek is gebleken is dat je bij het bewust sturen van je Hartpatronen helderder kunt denken en op je best bent, emotioneel en fysiek: evenwichtiger en met meer plezier!

De Puretreat wordt afgesloten met het drinken van een liefdesdrank en een Hartige versnapering. Heerlijk voor jezelf. Toegankelijk voor iedereen. Yogadocenten kunnen deze Puretreat als bijscholing volgen. Ook als je al eens eerder een Hartendoosje hebt gemaakt zal deze Puretreat weer nieuwe inzichten bieden en een nieuw avontuur zijn. Inclusief syllabus met veel informatie over ons prachtige Hart en veel oefeningen die je kunt gebruiken in het dagelijkse leven. Maar ook bij het geven van yoga aan volwassenen en kinderen en voor de klas op school. Mocht je ook in de energie van je Hart willen duiken, er is ruimte in het Hart van de natuur en je bent van Harte welkom.

Agenda retreat

Geen evenementen

Deelnemen aan de retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?