1
APRIL

2-DAAGSE RETREAT
ONT-MOETEN
IN DRENTHE

Tijdens de meerdaagse retreat duik je in de rust in jezelf. En andere zaken die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken. Omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen. Een retreat die volledig gewijd is aan jou. Verzorgd door Pureyoga en Yogamundo.

LEES VERDER

10
JUNI

2-DAAGSE RETREAT
ONT-MOETEN
IN ZEELAND

Tijdens de meerdaagse retreat duik je in de rust in jezelf. En andere zaken die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken. Omringd door de natuur van SchouwenDuiveland in Zeeland. Een retreat die volledig gewijd is aan jou. Verzorgd door Pureyoga en Yogamundo.

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

PURETREAT
YOGA ART RETREAT

Tijdens de eendaagse Puretreat duik je via de meditatieve aard van intuïtief schilderen naar de rust in jezelf. En andere zaken die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken. Omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen. Een dag die volledig gewijd is aan jou.

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

PURETREAT
DE KUNST VAN STILTE

In de eendaagse retreat De Kunst van Stilte ervaar je stilte als stabiliserende en vormgevende kracht. Je ervaart door in stilte te zijn de wereld om je heen anders, en mogelijk houdt je jezelf door stil te zijn een spiegel voor. Dat kan confronterend zijn en tegelijkertijd helend en verhelderend.

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

LENTE BOOST
YIN YOGA WORKSHOP

Heb je ook al zo’n zin in de lente? De zon die de bloembollen uitlokt om te ontwaken en zich uit te strekken. En jou uitnodigt om weer langzaam wat meer in beweging te brengen. De frisse beweeglijke lente-energie ondersteunt groei en expansie. Deze Yin Yogales met het lente-thema staat in het teken van van de Lever- en Galblaas meridiaan en het element Hout.

LEES VERDER

 

 

Liefdevol verzorgd

Deze retreat wordt verzorgd door Rineke Vierhoven (Pureyoga) en Nadine van der Hulle (Yogamundo). Twee zeer ervaren en no-nonsense yogadocenten en coaches. Elk met een eigen verhaal en stijl en ruimte ervaring met het organiseren van (yoga)retreats in binnen- en buitenland.

Ont-moeten in Zeeland

Proef het leven

We beginnen dit tweedaagse avontuur in onze prachtige yogastudio in hartje Zierikzee. Een heerlijk startpunt om te landen en te onthaasten. Op dag twee nemen we je mee naar een bijzonder stukje SchouwenDuiveland, waar we de natuur op allerlei manieren gaan proeven en beleven.

Dit alles onder het genot van heerlijke smaken en passievolle klanken. Ontdek, verwonder, ontvang en geniet!

Programma

Dag 1
09.30u  Ontvangst
10.00u Ont-moeten op z'n Zeeuws
11.00u Yogasessie
13.00u Lunch
14.00u Workshop Yoga & Dans
17.30u Tapas & live muziek
19.30u Dagafsluiting
Dag 2
09.30u  Ontvangst in de Boswachterij
10.00u Wandelen en Yoga in de natuur
12.00u Lunch: Picknick op het strand
13.30u Afsluitingsceremonie
14.30u Dagafsluiting

Dubbel genieten met korting!

Wanneer je boekt voor zowel de 2-daagse retreat op 1 & 2 april 2023 op het Drentse land als de 2-daagse retreat op 10 & 11 juni 2023 in Zeeland geniet je dubbel én krijg je korting. Uiteraard zijn de retreats los van elkaar én in combinatie te boeken. Boek je Zeeland en Drenthe in één keer, dan betaal je slechts € 699,- per persoon, inclusief de btw.

Boek beide retreats voor € 699,- p.p.

Deelnemen aan de retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Maart 2023
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31