Prijzen

Voor groepslessen hanteert Pureyoga verschillende tarieven voor verschillende kaarten. Kijk onder 'Lees meer' voor meer informatie. 

 

 

Lees meer

Yoga voor vrouwen

YogalessenAls moderne vrouw heb je wellicht ook te maken met verhoogde stress van het dagelijkse leven, waarbij je naar momenten verlangt van persoonlijke rust. Door yogahoudingen te oefenen samen met andere vrouwen, geef je je vitaliteit een boost en geeft het vrouwzijn de aandacht die het verdiend. Je leert je lichaam kennen waarbij het bekkengebied een belangrijke rol speelt in het vinden van evenwicht. Het is de basis van je gezonde functioneren en je krachtbron als vrouw.

Doel van de lessen is de bewustwording van lichaam, ademhaling en houding. Je doet oefeningen die je meer energie geven en die de lichamelijke en geestelijke ontspanning bevorderen. De grootste kracht van een vrouw is misschien wel haar aanpassingsvermogen. Dit vermogen uit zich bij de overgang van kind naar vrouw bij de menstruatie, bij zwangerschap en geboorte, en in de fase van de overgang.

Yoga voor vrouwen biedt je de mogelijkheid om de veranderingen in je lichaam te accepteren, en fysiek te kunnen opvangen. Tijdens de lessen versterken we het lichaam door oefeningen die specifiek gericht zijn op de vrouw.

Dit onderdeel wordt op dit moment niet als groepsles aangeboden, neem contact op voor privéles

 

Nieuws en berichten ontvangen?