Vocational Courses

Een Vocational Course of een Affliliate Course kan dienen voor een gecertificeerde yogadocent om hun professionele kennis verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van meditatie, anatomie, kinderyoga, zwangerschapsyoga, en tieneryoga. Ook is voor anderen mogelijk om na afronding van een als Vocational Course geaccrediteerde opleiding te worden geregistreerd, met als voorwaarde dat je een specialist in een ander veld bent.

Een voorbeeld hiervan is een doula, vroedvrouw of kraamverpleegkundige die zwangerschapsyoga wil gaan toepassen of een leerkracht die kinderyoga wil gaan inbrengen. Zo zijn er meer mogelijkheden, neem voor meer informatie contact op met de Yoga Alliance Professionals.

Na het afronden van één van de drie Vocational Courses van Pureyoga: Purekinderyoga, Puretieneryoga of Purezwangerschapsyoga kun je in aanmerking komen om je te registreren bij de Yoga Alliance Professionals. Dus ook als je niet minimaal een 200-uurs opleiding hebt gedaan, kun je dus toch geregistreerd worden als 'Affiliate Member'. En kun je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

Kijk voor meer informatie op www.yogaallianceprofessionals.org. of klik op de badges die doorverwijzen naar de betreffende pagina van de Yoga Alliance Professionals. De website is in het Engels. Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam bij het beantwoorden van vragen!

December 2023
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31