Disclaimer

Door gebruik te maken van deze website stem je in met deze disclaimer.

Wij spannen ons in de inhoud ervan regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het voor ons niet mogelijk te garanderen dat de inhoud volledig, actueel en/of juist is. Pureyoga kan de website en onderdelen ervan, naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. Voor de gevolgen van verandering of beëindiging is Pureyoga niet aansprakelijk. Ook is zij niet aansprakelijk voor eventuele schade die is (of dreigt te worden) toegebracht en voortvloeit uit met het gebruik van de webpagina of hier in enig opzicht verband mee houdt of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen.

Voor aan de website gekoppelde bestanden van derden, bijvoorbeeld in de vorm van hyperlinks, is Pureyoga niet verantwoordelijk. Hoewel deze bestanden met zorg zijn geselecteerd, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen voor de inhoud of het gebruik van je gegevens door die organisaties. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in, of dat wij de diensten, producten en/of informatie aan je adviseren.

Intellectuele eigendomsrechten

Onze website en de inhoud ervan (met inbegrip van alle teksten, foto's, grafisch materiaal en logo's) is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Niet-commercieel gebruik van de inhoud van onze website is toegestaan. Voor andere doeleinden mag je niets van onze website gebruiken, verspreiden of anderszins openbaar maken (zoals een hyperlink naar een onderdeel van onze site) zonder dat je hier schriftelijk toestemming voor hebt gekregen van ons.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. Je bent verantwoordelijk voor al hetgeen je vanuit de website verzendt, op welke manier dan ook.

Pureyoga behoudt zich het recht voor om je de toestemming te ontzeggen de website of inhoud ervan, te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de website zijn aangeboden gebruik te maken.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade die voortkomt uit het gebruik of niet kunnen gebruiken van onze website. Dit geldt tevens voor enige schade die het gevolg zou zijn van onjuistheid of onvolledigheid van de informatie op onze website.

Wijzigingen

Wij hebben het recht om te allen tijde en zonder (voor)aankondiging of verwittiging de website en de inhoud ervan te wijzigen, waaronder alle teksten, data, prijzen en de tekst van deze disclaimer. Het is daarom aan te raden om regelmatig na te gaan of eerder geraadpleegde informatie gewijzigd is.

Yoga asanas

De via deze website gepubliceerde aanwijzingen, instructies bij asanas en oefeningen zijn bedoeld om je te informeren. Je kunt dergelijke informatie niet beschouwen als persoonlijk advies of vervanging voor een yogales die je persoonlijk bijwoont. Het navolgen van instructies doe je voor eigen rekening en risico. Zorg dat je als beoefenaar niet over eigen grenzen gaat. Wij zijn niet aansprakelijk als je niet hebt geïnformeerd of de informatie juist is of als je geen persoonlijke instructie hebt gehad. De auteur en Pureyoga zijn niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het navolgen van uitwerkingen van asanas en oefeningen. In geval van klachten en/of twijfel consulteer altijd vooraf je huisarts. Neem bij andere onduidelijkheden en vragen contact op met ons op.

1 oktober 2014, Pureyoga

Nieuws en berichten ontvangen?

 

SSL secure connection
Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31