Wanneer je bent geregistreerd bij de Yoga Alliance Professionals geldt deze training als bijscholing (further training) en kunnen de uren worden opgegeven als onderdeel van de (verplichte) Continuous Professional Development

 

 

Lees meer

Anatomie van het kind

YogaworkshopDoel van de workshop is om je nader kennis te laten maken met de anatomie van het skelet en de spieren van kinderen. Je krijgt meer inzicht in het gebruik van de spieren en de botten bij het beoefenen van kinderyoga.

Deze kennis doe je op door het zelf te ervaren.

Belangrijke vragen die aan de orde komen zijn: Wat gebeurt er tijdens een yogahouding met botten en spieren en waarmee heb je rekening te houden bij het lesgeven?

De bijscholingsdag is verdeeld in een theoretisch deel en een praktisch deel. Tijdens de praktijkles zal duidelijk worden welke hoofd spieren en botten worden gebruikt bij een aantal bekende yogahoudingen. De leidraad in deze praktijkles wordt gevormd door een aantal yogahoudingen die kinderen erg leuk vinden.

De workshop is toegankelijk voor (kinder)yogadocenten maar ook voor anderen die vanuit een ander perspectief geïnteresseerd. Bijvoorbeeld diegenen die met kinderen werken.

Agenda workshop

Deelnemen aan de workshop?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31