Prijzen

Voor zwangerschapsyogalessen hanteert Pureyoga verschillende tarieven voor verschillende kaarten. Kijk onder 'Lees meer' voor meer informatie. 

 

 

Lees meer

Zwangerschapsyoga

YogalessenDe zwangerschap is een tijd van lichamelijke en spirituele verandering. Niet alleen voor jou, maar ook voor je kindje en je partner. De lessen yoga voor zwangeren staan helemaal in het teken van de negen maanden van de zwangerschap, het contact maken met je kind door de liefdevolle aanraking van je handen, en is een voorbereiding op de bevalling - de geboorte van je kind. Tijdens de lessen leer je naast de praktische weetjes vooral vertrouwen te ontwikkelen in het feit dat je kunt wat er van je gevraagd word als je gaat bevallen.

Yoga voor wanneer je zwanger bent, en net na de baring

De lessen omvatten oefeningen die je vertrouwd maken met je ademhaling en die te gebruiken voor ontspanning, concentratie en kracht. Ook worden tijdens de lessen aandacht besteed aan diverse houdingen om weeën op te vangen, baarhoudingen, perstechnieken, zorg voor het bekken en de bekkenbodem en massages.

Uitgangspunt daarbij is dat je bewust leert naar je lichaam te luisteren, zodat je ook in staat bent om bij de bevalling te voelen wat je lichaam dan van je vraagt. Je partner kan je ondersteunen, en is één keer per maand welkom om de les mee te doen.

Agenda Zwangerschapsyoga

Groepsles 'Zwangerschapsyoga' (Het Verloskundig Centrum - Meppel, woe 19:15u)
19:15 - 20:15
Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden

Deelnemen aan groepslessen?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31