Wanneer je bent geregistreerd bij de Yoga Alliance Professionals geldt deze training als bijscholing (further training) en kunnen de uren worden opgegeven als onderdeel van de (verplichte) Continuous Professional Development

 

 

Lees meer

Samen kinderyoga doen

YogaworkshopTijdens deze dag ervaar je wat de werking van partneryoga kan betekenen als onderdeel van een kinderyogales. De yoga oefeningen worden samen met een partner uitgevoerd. Bij samenwerken met kinderyoga staat overleggen, rekening houden met en aardig zijn voor elkaar centraal.

Je zult merken dat de kinderyogales op een extra dimensie krijgen. Doordat je samen de oefeningen doet, ontspan je makkelijker en zul je meer profiteren van de positieve effecten die de houdingen op je lichaam en je geest hebben. Activiteiten met z’n tweeën ervaren is leuk en extra motiverend. Bij het samenwerken draait namelijk alles om verbinding maken, vertrouwen- en bouwen op elkaar. En de acceptatie van jezelf en je yogamaatje. Maar bovenal het hebben van plezier.

Pureyoga verzorgt onder andere deze workshop geregeld 'incompany' op scholen voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast wordt de workshop bij Helen Purperhart in Almere aangeboden, bij Jip & Jan. Informeer naar de actuele data of informeer naar de mogelijkheden.

De workshop is een aanvulling op de kinderyoga docentenopleiding Purekinderyoga. Deze workshop Is ook als bijscholing voor kinderyoga docenten, yogadocenten, kindercoaches, kindertherapeuten en leerkrachten te volgen.

Inclusief uitgebreide syllabus met theorie, achtergronden en uitwerkingen van oefeningen waarmee je al het geleerde nogmaals kan nalezen.

Agenda workshop

Geen evenementen

Meer weten?

Informeer naar de mogelijkheden

CONTACT

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31