Inschrijvingsformulier Vocational Training

 

Via onderstaand formulier schrijf je je in bij een activiteit van Pureyoga, en ga je een overeenkomst met ons aan. Lees hoe Pureyoga omgaat met je gegevens in de privacy en gebruiksvoorwaarden.

Met dit formulier schrijf je je in voor een opleiding van en bij Pureyoga. Dit formulier wordt in principe via de website pureyoga.nl ingevuld en verstuurd. Het versturen van het formulier wordt beschouwd als ondertekening. Dit formulier kan op verzoek ook worden opgestuurd en ingevuld. Invullen duurt ongeveer 10 minuten en is onderdeel van de kwaliteitscriteria van de erkenning door Yoga Alliance Professionals.

Naar aanleiding van de antwoorden kan Pureyoga je uitnodigen voor een intakegesprek als onderdeel van de toelatingsprocedure.

Je krijgt binnen twee werkdagen een reactie. Geen reactie van ons? Neemt u dan ajb contact met ons op, dan kan er iets misgegaan zijn.

Persoonsgegevens
Adres

Certified Training Provider

Our teacher training courses have met the stringent requirements set by Yoga Alliance Professionals. Our graduates are trained to the highest standard and are eligible to register with Yoga Alliance Professionals.

Lees verder

 

SSL secure connection

Algemene voorwaarden

Op activiteiten van Pureyoga zoals yogalessen, de opleidingen Purekinderyoga, Puretieneryoga en Purezwangerschapsyoga, workshops, bijscholingen en andere activiteiten zijn de algemene voorwaarden van Pureyoga van toepassing.

 

 

Download

Juni 2024
M D W D V Z Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30