Wanneer je bent geregistreerd bij de Yoga Alliance Professionals geldt deze training als bijscholing (further training) en kunnen de uren worden opgegeven als onderdeel van de (verplichte) Continuous Professional Development

 

 

Lees meer

Anatomie en Fysiologie met Yoga is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als specialisatie. Leden behalen 32 scholingspunten.

 

 

Lees meer

Algemene voorwaarden

Op activiteiten van Pureyoga zoals yogalessen, de opleidingen Purekinderyoga, Puretieneryoga en Purezwangerschapsyoga, workshops, bijscholingen en andere activiteiten zijn de algemene voorwaarden van Pureyoga van toepassing.

 

 

Lees verder

Prijs

De prijs van de opleiding van de 10 lesdagen durende opleiding Anatomie en Fysiologie met Yoga is:

€ 1.235,- exclusief btw/ € 1.346,70 inclusief 9% btw

In overleg is het mogelijk om de betaling in termijnen te voldoen.

Inbegrepen

De dag begint met zelf ervaren van de asana's tijdens een yogales. Hierbij worden de oefeningen vanuit de traditie van Hatha Yoga, Yin Yoga, Power Yoga en Ashtanga Yoga beoefend. Vervolgens komt de lesstof in actieve werkvormen aan de orde en wordt een themales verzorgd.

Het didactisch concept van de opleiding 'Anatomie en Fysiologie met Yoga' is 'Doen, Voelen, Ervaren, Weten'. Onder andere wordt hiervoor het concept van probleemgestuurd onderwijs of PGO gehanteerd. Hiermee wordt aangesloten bij de manier waarop de mens van nature leert. Ook in dit concept wordt het 'leren door te doen' principe gehanteerd. En gaat bovendien uit van reële praktijksituaties waardoor kennis direct toepasbaar wordt. Voorafgaand aan elke themadag wordt een opdracht uitgereikt die op de eerstvolgende themadag weer onderdeel uitmaakt van het lesprogramma. Elk van de lesdagen staat in het teken van een thema.

Je ontvangt een door Pureyoga ontwikkelde opleidingswijzer van ruim 500 pagina's met theorie, praktijkoefeningen, opdrachten, yogafilosofie en themalessen met een specifiek thema gericht op de werking van yogahoudingen op de anatomie en fysiologie van het lichaam, vanuit een holistische benadering.

Prijs vanaf 18 januari 2019
Pureyoga

Agenda opleiding

Geen evenementen

Deelnemen aan de opleiding?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Vroegboek actie

Pureyoga hanteert bij een beperkt aantal van haar opleidingstrajecten onder voorwaarden een vroegboek actie. Je kunt tot wel een korting van vijf procent (5%) op het cursusgeld ontvangen wanneer je inschrijving voldoet aan voorwaarden. Vraag er naar bij de inschrijving.

Lees verder

Februari 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29