Wanneer je bent geregistreerd bij de Yoga Alliance Professionals geldt deze training als bijscholing (further training) en kunnen de uren worden opgegeven als onderdeel van de (verplichte) Continuous Professional Development

 

 

Lees meer

Opbouw

Tijdens de training ontvang je instructie over het gebruik van de ByKay® draagdoek. Je ervaart de Carryoga® Asana's met de draagdoek door deze zelf te beoefenen. Indien mogelijk zijn tijdens de training ouders met hun kind aanwezig om praktijkervaring op te doen, en wordt om zelf te oefenen een pop gebruikt. Hiermee merk je zelf direct dat het gewicht om aangepaste oefeningen vraagt, en voorzichtig dient te worden bewogen.

Aan de orde komen theoretische achtergronden van bijvoorbeeld anatomie en fysiologie van de vrouw na de zwangerschap. Je krijgt tips aangereikt om specifieke signalen en behoeftes van deelnemers te leren herkennen. En je leert hierop te anticiperen en zelf Carryoga® lessen te verzorgen.

Er wordt aandacht gegeven aan het omdoen van de ByKay® draagdoek. Er wordt geoefend met het omknopen van de draagdoek op verschillende manieren voor jonge kinderen van verschillende leeftijden. Geleerd wordt hoe je aantal Hatha Yoga 'klassiekers' kunt geven aan ouders die hun kind in een draagdoek voor hun hart houden.

Agenda training

Geen evenementen

Meer weten?

Informeer naar de mogelijkheden

CONTACT

 

Nieuws en berichten ontvangen?

April 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30