Ouder-Kind Yoga is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als bijscholing. Leden behalen 16 scholingspunten.

 

 

Lees meer

Algemene voorwaarden

Op activiteiten van Pureyoga zoals yogalessen, de opleidingen Purekinderyoga, Puretieneryoga en Purezwangerschapsyoga, workshops, bijscholingen en andere activiteiten zijn de algemene voorwaarden van Pureyoga van toepassing.

 

 

Lees verder

Prijs

De prijs van de opleiding van de vier lesdagen durende opleiding Ouder-Kind Yoga is:

€ 500,- exclusief btw/ € 545,- inclusief 9% btw

In overleg is het mogelijk om de betaling in termijnen te voldoen.

Inbegrepen

De dag begint met zelf ervaren van de asana's tijdens een yogales. Hierbij worden de oefeningen vanuit de traditie van Hatha Yoga en Ashtanga Yoga beoefend. Vervolgens komt de lesstof in actieve werkvormen aan de orde en wordt een themales verzorgd. Voor kinderen is het belangrijk dat ze (in elke fase opnieuw) leren omgaan met nieuwe lichamelijke, mentale en spirituele aspecten van het leven en hun ontwikkeling. Het contact met de ouder kan hierbij vertrouwwekkend zijn. Ingrediënten van lessen zijn: warming-up, yogahoudingen, didactiek, ademhalingsoefening-en, ontspanningsoefeningen, yogafilosofie, theorie, mindfulness, HartFocus en nog veel meer.

Voorafgaand aan elke themadag wordt een opdracht uitgereikt die op de eerstvolgende themadag weer onderdeel uitmaakt van het lesprogramma. Dit zijn individuele opdrachten, groepsopdrachten, praktijkopdrachten en theorieopdrachten. Elk van de lesdagen staat in het teken van een thema.

Je ontvangt een door Pureyoga ontwikkelde opleidingswijzer met theorie, praktijkoefeningen, opdrachten, yogafilosofie en themalessen met een specifiek thema.

Prijs vanaf 18 januari 2019
Pureyoga

Agenda opleiding

Geen evenementen

Deelnemen aan de opleiding?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

April 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30