Hevige herfst Yin Yoga

Voor wie: Iedereen is welkom, ervaring met (Yin) Yoga is niet nodig.

Waar: Pureyoga - Landgoed Rheebruggen, Drenthe

Prijs: € 41,25 incl. btw

Kleding: Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kunt bewegen, zitten en liggen - of neem deze mee.

 

 

Deze workshop is bedoeld om je lichamelijk en geestelijk voor te bereiden op het seizoen waarin de dagen merkbaar korter, kouder, natter en winderiger worden.  Wil ook jij deze herfst bewust beleven? En je te voeden voor de winter en het jaar los te laten? Volgens de TCM (Traditional Chinese Medicine) wordt aangeraden om oefeningen te doen die speicifiek werking hebben op de long- en dikke darmmeridiaan. De dikke darm laat in het fysieke lichaam het oude vrij en de longen laten het nieuwe binnen. Ook op emotioneel en mentaal niveau werken long en dikke darm door op het oude vrij laten en het nieuwe verwelkomen. Volgens diezelfde traditie is de herfst verbonden met het element Metaal - een regulerende en transformerende energie. Wanneer de energie van het element Metaal in jou in balans is kun je makkelijker keuzes maken en weet je wat je wel of niet zou moeten doen. Vaak betekent dit toch dingen loslaten. Loslaten is ook wat we zien in de natuur. Loslaten om je voor te bereiden om de volgende fase. Loslaten zodat het nieuwe kan komen. Als de metaal energie in balans is is er vertrouwen en kun je zelfverzekerd van jezelf zijn.

Na een aardende stiltewandeling over het landgoed ervaar je het vrijlaten in Yin Yoga houdingen. Tijdens deze workshop beleef je:

  • wat goed voelt
  • wat je basis is
  • wat je vrij mag laten

Bij de overgang naar elk seizoen is er een Yin Yoga workshop van Rineke Vierhoven. Bij deze Yin Yoga workshops worden Indiase kennis van Yoga en Ayurveda en Traditionele Chinese Geneeswijze gecombineerd. We sluiten de workshop af met Ayurvedische thee en lichte versnaperingen.

Agenda retreat

Geen evenementen

Deelnemen aan de retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

December 2022
M D W D V Z Z
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31