Zinderende zomer Yin Yoga

Voor wie: iedereen is welkom, ervaring met (Yin) Yoga is niet nodig.

Waar: Pureyoga - Landgoed Rheebruggen, Drenthe

Prijs: € 41,25 incl. btw

 

 

 

 

 

De zomer is te beschouwen als het seizoen met de meeste Yang-energie. Veel warmte, dynamiek, activiteit en expansie. Energie is naar buiten gericht. De wereld om ons heen ziet er vaak vrolijker en uitbundiger uit: de meesten worden er blij van. En ook wij zijn vaker buiten. Juist in deze Yang periode kan je mogelijk snel wat overprikkeld of oververhit raken. Daarom is de zomer bij uitstek een goede periode voor een extra lange Yin Yoga sessie. Een sessie die maakt dat je meer met je aandacht naar binnen keert. De specifieke Yin houdingen kunnen een fijne ondersteuning zijn bij het in balans brengen van lichaam en geest.

Deze Zinderende zomer Yin Yoga workshop is helemaal afgestemd op het element Vuur. De traditionele Chinese Geneeskunde verbindt het element die staat voor de energie van vuur aan de zomer. Vuur staat voor vreugde, liefde, uitbundigheid en trots. Rineke neemt je mee op een ontdekkingsreis en deelt haar kennis over de verschillende elementen uit de Traditionele Chinese Geneeskunde en laat je de houdingen ervaren die werken op het Vuur element. De focus ligt op het orgaanpaar hart (Yin) en dunne darm (Yang) en de daarbij behorende meridianen.

Na een aardende stiltewandeling over het landgoed ervaar je het vrijlaten in Yin Yoga houdingen. Tijdens deze workshop beleef je:

  • wat goed voelt
  • wat je basis is
  • wat je vrij mag laten

Bij de overgang naar elk seizoen is er een Yin Yoga workshop van Rineke Vierhoven. Bij deze Yin Yoga workshops worden Indiase kennis van Yoga en Ayurveda en Traditionele Chinese Geneeswijze gecombineerd. We sluiten de workshop af met Ayurvedische thee en lichte versnaperingen.

Agenda retreats

Geen evenementen

Deelnemen aan de retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

September 2023
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30