18
SEPTEMBER

ART JOURNAL
CLASS

Tijdens deze workshop duik je naar de rust in jezelf via de meditatieve aard van het intuïtief werken aan een pagina in je Art Journal. Maar misschien wil je heel andere zaken ontwikkelen die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken? Een workshop die volledig gewijd is aan jou, omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen die jou zal inspireren. 

LEES VERDER

Art Journal Class

Tijdens deze workshop duik je naar de rust in jezelf via de meditatieve aard van het intuïtief werken aan een pagina in je Art Journal. Maar misschien wil je heel andere zaken ontwikkelen die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken? Een workshop die volledig gewijd is aan jou, omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen die jou zal inspireren. Via artistieke creatie, bodywork en mindfulness maak je een nieuwe verbinding met jezelf. Speelsheid biedt de basis voor je reis naar je spontaniteit en vrije creatieve expressie.

Rineke begeleidt je bij het maken van je eigen pagina in je Art Journal. We gaan door vier lagen (fasen) van het ontstaan van een inbreng in je Art Journal. Ik neem je stap voor stap mee door alle lagen heen. Je gebruikt daarbij 'mixed media', zoals veren en bladeren uit de natuur van het omringende landgoed, papier, verf, collage en andere materialen. Met behulp van inzichtkaarten, visualisaties en zo meer neemt Rineke je mee in je eigen ontwikkeling als begeleiding van het proces.

Programma

10.00u Openingscirkel

10.15u Bodywork en visualisatie

11.00u Intuïtief artjournal pagina creëren door eerste 2 lagen

12.15u Lunch zelf mee nemen, Rineke maakt vegetarische soep

13.00u Intuïtief een pagina voor je Art Journal creëren

14.30u Thee met gezonde versnapering

15.00u Sluitingscirkel

Deelname

Welkom voor iedereen.

Plaats

Deze dag verblijf je op het prachtige landgoed Rheebruggen in Drenthe.

Agenda retreat

Geen evenementen

Deelnemen aan de retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Februari 2023
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28