25
AUG

VREUGDE VAN
BEZIELING EN
MANIFESTATIE

Tijdens het zesdaagse traject Vreugde van bezieling en manifestatie richt je je op (meer) bezieling en het beleven van vreugde in het dagelijks leven en werken. Het biedt een weg die zorgvuldig stap voor stap bewandelt om te komen waar je wilt zijn. 

LEES VERDER

DIVERSE
STARTDATA

DE NATUUR ALS
SPIEGEL

Rineke Vierhoven neemt je mee in een dynamische dagbeleving, bestaande uit een unieke combinatie van in stilte wandelen, coaching, lichaamswerk, creativiteit en contact met en in de natuur. 

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

ART JOURNAL
CLASS

Tijdens deze workshop duik je naar de rust in jezelf via de meditatieve aard van het intuïtief werken aan een pagina in je Art Journal. Maar misschien wil je heel andere zaken ontwikkelen die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken? Een workshop die volledig gewijd is aan jou, omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen die jou zal inspireren. 

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

PURETREAT
YOGA ART RETREAT

Tijdens de eendaagse Puretreat duik je via de meditatieve aard van intuïtief schilderen naar de rust in jezelf. En andere zaken die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken. Omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen. Een dag die volledig gewijd is aan jou.

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

PURETREAT
DE KUNST VAN STILTE

In de eendaagse retreat De Kunst van Stilte ervaar je stilte als stabiliserende en vormgevende kracht. Je ervaart door in stilte te zijn de wereld om je heen anders, en mogelijk houdt je jezelf door stil te zijn een spiegel voor. Dat kan confronterend zijn en tegelijkertijd helend en verhelderend.

LEES VERDER

Vreugde van bezieling en manifestatie

Wil jij weten waar jij op jouw pad bevindt? Tijdens het zesdaagse traject Vreugde van bezieling en manifestatie richt je je op (meer) bezieling en het beleven van vreugde in het dagelijks leven en werken. Het biedt een weg die zorgvuldig stap voor stap bewandelt om te komen waar je wilt zijn. 

Deze vreugde is niet afhankelijk van het bezitten van veel geld of juist het ontbreken ervan, van voor- of tegenspoed; het gaat daar volledig aan voorbij. Het gaat om de diepe bezieling en vreugde van het in harmonie zijn met jezelf en één zijn met het ritme van de natuur.

Je onderzoekt en experimenteert aan de hand van onder meer innerlijke reflectie waarbij je gebruikmaakt van de natuur als spiegel. We focussen op concentratie, inspiratie, via het activeren van lichaam door beweging en van geest door middel van creatieve oefeningen om diepgaande inzichten over jezelf te verkrijgen.

Dit kunnen oefeningen zijn zoals het maken en bijhouden van een art journal, het maken van klanken, diverse bewustzijnsoefeningen, maar ook wandelen in de natuur door bijvoorbeeld het lopen van spiraal in de natuur. Je gaat hiermee je innerlijke parels laten groeien en de beperkende ik-gerichte houding overstijgen. 

Programma

De Vreugde van bezieling en manifestatie bestaat uit zes bijeenkomsten op zes verschillende dagen midden in de adembenemende natuur van Landgoed Rheebruggen in Drenthe. We gebruiken als ondersteuning één van de boeken van Loucas van den Berg.

  1. Creatieve kracht - 21/9/2024
  2. Transformatie - 26/10/2024
  3. Stilte - 23/11/2024
  4. Liefde - 14/12/2024
  5. Werveling - 4/1/2025
  6. Manifestatie - 15/2/2025

Je eigen ontwikkeling krijgt diepgang als je ook naast de bijeenkomsten een logboek bijhoudt voor jouw reflectie en ervaringen. Hiervoor gebruiken we tijdens dit traject een art journal voor onder andere creatieve opdrachten

Begeleiding

Rineke Vierhoven biedt transformatie coaching en yoga-opleidingen op haar betoverende hoeve in de Drentse natuur. Hier leer je doen door niet doen. Ze werkt confronterend en diepgaand, liefdevol en doelgericht, met een beperkt aantal cliënten. Dat vraagt commitment van beide partijen. In haar sessies gebruik ze verf en kwast, yoga en wandelingen in de natuur. Haar honden lopen vaak een stukje mee (indien gewenst). Werken met Rineke betekent dat je instapt in een (meestal) kort traject dat zich ontrolt in het moment. Een traject waarin ze je begeleidt, tegen de stroom in, terug naar jezelf. Met de natuur als spiegel ervaar je wat het is je potentieel te leven. 

Klik voor de prijs op de link in het menu aan de linkerzijde. Voor vragen of meer informatie bel 06-36052305 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Individuele coaching

Behoefte aan aanvullend coachingstraject naast dit traject? Kijk hier voor meer informatie of vraag direct naar de mogelijkheden via onderstaande link!

AANVRAAG DOEN

Deelnemen aan de retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31