25
AUG

VREUGDE VAN
BEZIELING EN
MANIFESTATIE

Tijdens het zesdaagse traject Vreugde van bezieling en manifestatie richt je je op (meer) bezieling en het beleven van vreugde in het dagelijks leven en werken. Het biedt een weg die zorgvuldig stap voor stap bewandelt om te komen waar je wilt zijn. 

LEES VERDER

DIVERSE
STARTDATA

DE NATUUR ALS
SPIEGEL

Rineke Vierhoven neemt je mee in een dynamische dagbeleving, bestaande uit een unieke combinatie van in stilte wandelen, coaching, lichaamswerk, creativiteit en contact met en in de natuur. 

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

ART JOURNAL
CLASS

Tijdens deze workshop duik je naar de rust in jezelf via de meditatieve aard van het intuïtief werken aan een pagina in je Art Journal. Maar misschien wil je heel andere zaken ontwikkelen die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken? Een workshop die volledig gewijd is aan jou, omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen die jou zal inspireren. 

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

PURETREAT
YOGA ART RETREAT

Tijdens de eendaagse Puretreat duik je via de meditatieve aard van intuïtief schilderen naar de rust in jezelf. En andere zaken die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken. Omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen. Een dag die volledig gewijd is aan jou.

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

PURETREAT
DE KUNST VAN STILTE

In de eendaagse retreat De Kunst van Stilte ervaar je stilte als stabiliserende en vormgevende kracht. Je ervaart door in stilte te zijn de wereld om je heen anders, en mogelijk houdt je jezelf door stil te zijn een spiegel voor. Dat kan confronterend zijn en tegelijkertijd helend en verhelderend.

LEES VERDER

Dagbeleving: de natuur als spiegel

Wil jij de natuur als spiegel ervaren? Ga dan met mij mee op reis, spelenderwijs, door de natuur om je heen en de natuur in jou.

Rineke Vierhoven neemt je mee in een dynamische dagbeleving, bestaande uit een unieke combinatie van in stilte wandelen, coaching, lichaamswerk, creativiteit en contact met en in de natuur. 

Je gaat op pad met wellicht een vraag en kunt de beelden uit de dynamische dagbeleving in zetten om meer helderheid te verkrijgen. Er volop gelegenheid om tot verdieping te komen via een specifieke opdracht, verbonden met het seizoen in de natuur of via bijvoorbeeld creatieve werkvorm in de natuur

Dit dagprogramma is individueel te boeken, maar ook in klein groepsverband. Zie voor de geplande data onder de link bij agenda.  

Locatie

De locatie is het adembenemend mooie en stille landgoed Rheebruggen in Drenthe.

Data en tijdstip

  • Winter 17/11/2024
  • Lente 16/3/2025
  • Zomer 29/6/2025
  • Herfst 12-10-2025

Het begint om 11:00 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur.

 

Wil je deze dag beleving voor je zelf alleen boeken en individuele aandacht, 'bedding', 'me time' en begeleiding? Boek dan nu het individuele dagbeleving De natuur als spiegel.

Individuele coaching

Behoefte aan aanvullend coachingstraject naast dit traject? Kijk hier voor meer informatie of vraag direct naar de mogelijkheden via onderstaande link!

AANVRAAG DOEN

Deelnemen aan de retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31