25
AUG

VREUGDE
VAN BEZIELING EN MANIFESTATIE

Het zesdaagse traject Vreugde van Bezieling en Manifestatie is als de weg waarop je stap voor stap wandelt naar (meer) bezieling in het dagelijks leven en werken. Deze vreugde is niet afhankelijk van veel of weinig geld, van voor- of tegenspoed maar gaat daaraan voorbij. Het is de diepe bezieling en vreugde van in harmonie zijn met jezelf en het ritme van de natuur.

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

ART JOURNAL
CLASS

Tijdens deze workshop duik je naar de rust in jezelf via de meditatieve aard van het intuïtief werken aan een pagina in je Art Journal. Maar misschien wil je heel andere zaken ontwikkelen die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken? Een workshop die volledig gewijd is aan jou, omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen die jou zal inspireren. 

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

PURETREAT
YOGA ART RETREAT

Tijdens de eendaagse Puretreat duik je via de meditatieve aard van intuïtief schilderen naar de rust in jezelf. En andere zaken die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken. Omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen. Een dag die volledig gewijd is aan jou.

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

PURETREAT
DE KUNST VAN STILTE

In de eendaagse retreat De Kunst van Stilte ervaar je stilte als stabiliserende en vormgevende kracht. Je ervaart door in stilte te zijn de wereld om je heen anders, en mogelijk houdt je jezelf door stil te zijn een spiegel voor. Dat kan confronterend zijn en tegelijkertijd helend en verhelderend.

LEES VERDER

 

 

Privé Puretreat

Puretreats kun je ook individueel in een privé retreat ondergaan op de door jou gewenste datum. Of met  een kleine groep vriend(inn)en. Wellicht heb je specifieke wensen die wij in overleg in het programma op kunnen nemen. Stuur je wensen naar ons via de onderstaande link om jouw unieke eendaagse Puretreat aan te vragen!

Privé retreat aanvragen

De Kunst van Stilte

In de eendaagse retreat De Kunst van Stilte ervaar je stilte als stabiliserende en vormgevende kracht. Je ervaart door zo veel mogelijk in stilte te zijn de wereld om je heen anders, en mogelijk houdt je jezelf door stil te zijn een spiegel voor. Dat kan confronterend zijn en tegelijkertijd helend en verhelderend.

Je wordt gedurende de dag door Rineke Vierhoven meegenomen in de stilte,  waarbij zij jou begeleidt in de rituelen en oefeningen. De stilte wordt ritueel ingeleid en afgesloten. Rineke neemt je mee in een zo stil mogelijke yogales, wat de klassieke visie op yogabeoefening is. Daarna geniet je in stilte van de wandeling door de pure natuur van het landgoed Rheebruggen, waar tijd een andere dimensie lijkt te hebben.

Er wordt een (h)eerlijke lunch verzorgd, waarna een korte rustperiode (zo veel mogelijk in stilte) volgt. Na de lunch begeleidt Rineke je in een workshop art-journaling, een oefening in mindfulness en concentratie waarbij je de stilte in de kunst ervaart. Vervolgens wordt na de thee met gezonde versnapering de retreat ritueel afgesloten.

10.00u    Openingscirkel
10.15u    Yoga
11.00u    Stilte wandeling
12.15u    Lunch
13.15u    Korte rustperiode
13.45u    Workshop art-journaling
15.45u    Thee met gezonde versnapering
16.00u    Sluitingscirkel

 

Op aanvraag

Wij verzorgen in overleg op elk voor jouw gewenste datum retreats, het hele jaar door!

Agenda retreats

Deelnemen aan de retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Mei 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31