Cleansing Healing Art Retreat

Je bent Welkom! Welkom om te 'herbronnen' bij deze meerdaagse Cleansing Health Art Retreat, met arten, aandacht en yoga. Op een prachtige plek in Nederland, daar waar het nog echt stil is en je kan onthaasten, onder leiding van gekwalificeerde begeleiders Pascale Tichelaar en Rineke Vierhoven. De kernelementen zijn: Yoga, Koud water zwemmen, Meditaties, Arten incl. Creatief Coaching, Inspiratie, Natuur en afstemming op jouw natuur, Sauna, Lekker eten, Relaxen, ME-Time.

Dit mag je niet missen! Meld je snel aan aangezien er maar beperkt plek is, we verwelkomen je graag een paar dagen in ons midden. Stel je voor: Wellness ontmoet creativiteit op een unieke locatie in de natuur.

Rineke en Pascale kwamen tot een mooi concept, puur uit passie maar ook professie. We droomden van deze retraite als een speelse verbintenis tussen natuur, water, warmte, stilte, arten, op adem komen, beweging en voeding in de brede zin. Jezelf helemaal schoonmaken.

Schoonmaken van nare gedachten, saboterende gewoontes en je even losmaken uit jouw gebruikelijke ruimte, helemaal opschonen, opladen en met jezelf bezig zijn en toch zo vrij als een vogel, niets moet, alles mag. Tijdens dit weekend wordt Arten gebruikt als medium voor zelfexpressie. In de flow komen en uiten van de uniciteit van je eigen creativiteit, zonder bezig te zijn met het resultaat.

Hoe ziet dit weekend er uit?

Een dag begint met yoga en daarna een gezond ontbijt. Daarna verzamelen we in het atelier en beginnen de creatieve dag. We starten met wat nodig is los te laten en op te schonen. 

De winter start volgens de natuurtraditie op 28 Oktober met volle maan en op 5 November is het afnemende maan. Bij de winter hoort het element water, het koud water zwemmen is dus enorm passend en het reinigen van de nieren en de blaas is belangrijk in dit geheel. Het thema uiten en loslaten komt ook aan bod en je gaat je verbinden met onder andere het krachtdier van november de Kraai. Laat je meenemen door de prachtige oefeningen en thema’s en geniet van de weldaad en rust op onze locatie! Heerlijke lunches worden geserveerd, gevolgd door creatieve, inspirerende oefeningen.

Hoogtepunten
  • Zijn
  • Emotionele Detox
  • Innerlijke rust door onder andere Arten
  • Herontdekken, (her)inneren
  • (Opnieuw) contact maken en helen met de natuur
  • Een kans om te verdiepen en te 'herbronnen' door meditatie, yoga en Arten
  • Herstel je innerlijke rust
  • Sauna: een geweldige plek om te detoxen en te ontspannen.
  • En als kers op de taart neem jij een prachtig her-innering schilderij mee naar huis

Hoe zou zo deze retreat voor jou voelen?! Goed? Meld je dan aan! Klik voor meer informatie 'Prijs' in het menu Puretreat op deze pagina.

 

 

Agenda retreat

Geen evenementen

Agenda retreats

Deelnemen?

Ga naar de website van Inside Out: CreatiefCoaching.nl

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Mei 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31