OP
AANVRAAG

ART JOURNAL
CLASS

Tijdens deze workshop duik je naar de rust in jezelf via de meditatieve aard van het intuïtief werken aan een pagina in je Art Journal. Maar misschien wil je heel andere zaken ontwikkelen die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken? Een workshop die volledig gewijd is aan jou, omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen die jou zal inspireren. 

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

PURETREAT
YOGA ART RETREAT

Tijdens de eendaagse Puretreat duik je via de meditatieve aard van intuïtief schilderen naar de rust in jezelf. En andere zaken die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken. Omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen. Een dag die volledig gewijd is aan jou.

LEES VERDER

OP
AANVRAAG

PURETREAT
DE KUNST VAN STILTE

In de eendaagse retreat De Kunst van Stilte ervaar je stilte als stabiliserende en vormgevende kracht. Je ervaart door in stilte te zijn de wereld om je heen anders, en mogelijk houdt je jezelf door stil te zijn een spiegel voor. Dat kan confronterend zijn en tegelijkertijd helend en verhelderend.

LEES VERDER

 

 

Privé Puretreat

Puretreats kun je ook individueel in een privé retreat ondergaan op de door jou gewenste datum. Of met  een kleine groep vriend(inn)en. Wellicht heb je specifieke wensen die wij in overleg in het programma op kunnen nemen. Stuur je wensen naar ons via de onderstaande link om jouw unieke eendaagse Puretreat aan te vragen!

Privé retreat aanvragen

Lente boost Yin Yoga

Voor wie: Iedereen is welkom, ervaring met Yoga is niet nodig.

Waar: Pureyoga - Landgoed Rheebruggen, Drenthe

Prijs: € 41,25 incl. btw

 

 

 

Heb je ook al zo’n zin in de lente? De zon die de bloembollen uitlokt om te ontwaken en zich uit te strekken. En jou uitnodigt om weer langzaam wat meer in beweging te brengen. De frisse beweeglijke lente-energie ondersteunt groei en expansie. Deze Yin Yogales met het lente-thema staat in het teken van van de Lever- en Galblaas meridiaan en het element Hout. Wat je kunt verwachten is een Yin Yoga les waarin de yogahoudingen worden beoefend die invloed hebben op de meridianen en waarin het element Hout weer gaat stromen zodat je fysiek, mentaal en emotioneel helemaal klaar bent voor het lenteseizoen.

Wanneer je Hout-element sterk is ben je vastberaden als de wind, zo soepel als een twijg van een wilg die zich uitstrekt in een stralende heldere lucht. De lente, een tijd van wedergeboorte, plotselinge groei en snelle uitbreiding markeert de opkomst van deze kracht. Beweging dringt naar de oppervlakte. De lever en de galblaas wiens qi (energie) verwant is aan de fase van Hout zet beweging in gang. Net als in de lente het opstijgen van sap in de bomen in gang zet, zo duwt de lever bloed en qi in je lijf omhoog. De galblaas-energie is fysiek verbonden met gebied van het bekken. Evenwicht in dit gebied zorgt ervoor dat het bekken flexibel en tegelijkertijd krachtig is; twee karakteristieken van Hout. Omdat Hout is verbonden met beweging, de pezen, fascia en de spieren heeft het lichamelijke activiteit nodig om te blijven stromen. Het gaat hierbij om gecontroleerde bewegingen, want overmatig trainen vraagt teveel van dit element, wat je bijvoorbeeld  merkt aan overbelaste spieren en pezen.

Bij de overgang naar elk seizoen is er een Yin Yoga workshop van Rineke Vierhoven op landgoed Rheebruggen. Bij deze Yin Yoga workshops worden Indiase kennis van Yoga en Ayurveda en Chinese Traditionele Geneeswijze gecombineerd. We sluiten de workshop af met Ayurvedische thee en lichte versnaperingen.

Op aanvraag

Wij verzorgen in overleg op elk voor jouw gewenste datum retreats, het hele jaar door!

Deelnemen aan de retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?

Februari 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29