18
SEPTEMBER

ART JOURNAL
CLASS

Tijdens deze workshop duik je naar de rust in jezelf via de meditatieve aard van het intuïtief werken aan een pagina in je Art Journal. Maar misschien wil je heel andere zaken ontwikkelen die je altijd in jezelf hebt willen ontdekken? Een workshop die volledig gewijd is aan jou, omringd door de natuur van landgoed Rheebruggen die jou zal inspireren. 

LEES VERDER

9
OKTOBER

PURETREAT
HEVIGE HERFST
YIN YOGA

Deze workshop is bedoeld om je lichamelijk en geestelijk voor te bereiden op het seizoen waarin de dagen merkbaar korter, kouder, natter en winderiger worden.  Wil ook jij deze herfst bewust beleven? En je te voeden voor de winter en het jaar los te laten? Deze Yin Yogales met het herfst-thema staat in het teken van van de Long- en Dikke darmmeridiaan en het element Metaal.

LEES VERDER

 

 

Privé Puretreat

Puretreats kun je ook individueel in een privé retreat ondergaan op de door jou gewenste datum. Of met  een kleine groep vriend(inn)en. Wellicht heb je specifieke wensen die wij in overleg in het programma op kunnen nemen. Stuur je wensen naar ons via de onderstaande link om jouw unieke eendaagse Puretreat aan te vragen!

Privé retreat aanvragen

Zinderende zomer Yin Yoga

Voor wie: iedereen is welkom, ervaring met (Yin) Yoga is niet nodig.

Waar: Pureyoga - Landgoed Rheebruggen, Drenthe

Prijs: € 41,25 incl. btw

 

 

 

 

 

De zomer is te beschouwen als het seizoen met de meeste Yang-energie. Veel warmte, dynamiek, activiteit en expansie. Energie is naar buiten gericht. De wereld om ons heen ziet er vaak vrolijker en uitbundiger uit: de meesten worden er blij van. En ook wij zijn vaker buiten. Juist in deze Yang periode kan je mogelijk snel wat overprikkeld of oververhit raken. Daarom is de zomer bij uitstek een goede periode voor een extra lange Yin Yoga sessie. Een sessie die maakt dat je meer met je aandacht naar binnen keert. De specifieke Yin houdingen kunnen een fijne ondersteuning zijn bij het in balans brengen van lichaam en geest.

Deze Zinderende zomer Yin Yoga workshop is helemaal afgestemd op het element Vuur. De traditionele Chinese Geneeskunde verbindt het element die staat voor de energie van vuur aan de zomer. Vuur staat voor vreugde, liefde, uitbundigheid en trots. Rineke neemt je mee op een ontdekkingsreis en deelt haar kennis over de verschillende elementen uit de Traditionele Chinese Geneeskunde en laat je de houdingen ervaren die werken op het Vuur element. De focus ligt op het orgaanpaar hart (Yin) en dunne darm (Yang) en de daarbij behorende meridianen.

Na een aardende stiltewandeling over het landgoed ervaar je het vrijlaten in Yin Yoga houdingen. Tijdens deze workshop beleef je:

  • wat goed voelt
  • wat je basis is
  • wat je vrij mag laten

Bij de overgang naar elk seizoen is er een Yin Yoga workshop van Rineke Vierhoven. Bij deze Yin Yoga workshops worden Indiase kennis van Yoga en Ayurveda en Traditionele Chinese Geneeswijze gecombineerd. We sluiten de workshop af met Ayurvedische thee en lichte versnaperingen.

Agenda retreat

Deelnemen aan de retreat?

Ga naar het inschrijfformulier

INSCHRIJVEN

 

Nieuws en berichten ontvangen?